Sunday, 16 December 2012

Segmen Kami Team Follow Back by Addreena


Hi and Assalamualaikum! 
Sape-sape yang nak tingkatkan followers dan kalau ada rezeki boleh dapat RM5 topup dan blog review from Addreena Ishak, tekan banner kat atas dan join lah sekaki dgn kita. Hihiks. :)

Ni bukti yang saya dah follow blog Addreena Ishak. Act, dah lama follow. Sebab tu jadi camni. 
Heee. :D


My current followers ; 139 tapi berharap lepas join segmen ni boleh lah tingkatkan hingga 200. Err boleh ke? In Shaa Allah. Hiks. So, korang jangan risau kalau follow saya, saya follow balik. :)

Tag ; Kak Aireen | Farhana 

7 comments :

Thanks for your comments :)

 
Template by Ain. Edited and design by Nadhirah. All rights reserved by Nadhirah