Wednesday, 5 December 2012

Aziera Adenan's Segmen

Sekarang join segmen ni pulak by blogger comel, Aziera Adenan. Segmen ni agak menarik dan lain dari yang lain. Segmen ni bagus sebenarnya bagi merapatkan lagi gubungan silaturrahim antara bloggers dan dapat mengenali antara satu sama lain dengan lebih mendalam-dalam sedalam lautan pasifik. Eh eh tak percaya? Join lah and you'll see =p

Jangan lupa, bila dah join rajin-rajinkanlah jari jemari kita yang comel lote anugerah Allah tu untuk blogwalking dan follow kengkawan blogger kita yang turut join segmen ni. Ha! Dari situ follower dan kawan pun akan bertambah. Wehehehe. So without wasting anytime, jom blogwalking dan follow! :D

Oh ya, ni serba sedikit tentang diri saya. Jujur ni, so jangan segan berkawan dengan saya. =p


  1. Nama: Noor Nadhirah binti Noor Khan
  2. Umur: 15 tahun
  3. Tarikh lahir: 15 November *Jangan lupa bagi hadiah tahun depan dan seterusnya ok!=p
  4. Sekolah: SMK Kamil a.k.a 'Kamil Tersohor'. Haha.
  5. Hobi: Blogwalking bila cuti sekolah. Tapi bila dah sekolah, kena lah baca buku. =.=
  6. Bakat lain: Entahla, Tidak dapat dikenalpasti lagi. =p
  7. Personaliti: Pendiam dan pemalu bila berada dengan orang awam yang tak biasa. Tapi bila dah kenal dan rapat, I love joking and usik-mengusik! =p
  8. Warna kegemaran: Semua warna yang terang. Yang boleh buat orang terkeluar bijik mata.
  9. Makanan kegemaran: Semuaaa! Haha especially masakan mak.
  10. Minuman kegemaran: Teh o ais dan Milo ais. *Wajib order salah satu bila di restoran.
  11. Nombor kegemaran: 90 and above yang tercatat di buku rekod or kertas ujian. =p
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: Orang marah-marah kat saya. Sobsob!:'(
  13. Mood anda ketika ini: Biasa-biasa je. Like this ---> (-.-)
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Lagenda Budak Setan, Ombak Rindu, dan filem Hindustan. Uwaaa! Tissue pleaseee.
  15. Harapan masa depan: Berjaya dan jadi orang yang berguna untuk keluarga, bangsa, dan negara. Cewaah! Doakan ye. 
  16. Nama kawan baik anda: Ramai sebenarnya. Haziqah, Najwa, Malia, Miha, Echa, Hannan dan orang yang baik dengan saya. 
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: Setakat ni SINGLE. Haha awesome. =p
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Samsung Galaxy Note I or II, Ipad and DSLR! Takde ke yang nak tolong belikan? =(
  19. Haiwan kegemaran: Kucing, Hamster, Arnab. *Love their furs.
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: Mekah, Paris, London, dan banyak lagi! *Bila lah agaknya Air Asia nak sponsor macam dalam 'Destinasi Cinta' di Ch 104 tu? =p
  21. Siapakah idola anda: Muhammad S.A.W, Kakak sulung saya dan orang-orang yang berjaya.
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Bukit Tinggi dan ada lagi tapi lupa. -.-
  23. Adakah anda takut pada hantu:  Tak! Sebab tak pernah jumpa dan harap takkan pernah. Wakaka!
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: My daddy. :D
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Of course pergi Umrah dengan keluarga, Tapi kalau boleh nak pergi dengan mak abah, kakak-kakak, dan abang ipar je =P. Dan pergi shopping of course! Belanja mak abah dan siblings! Alahaiii bestnya. :'D

17 comments :

  1. done follow and baca entries awak ;) http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  2. Done follow blog awak : D hihi , jawapan awak comel-comel : D

    ReplyDelete
  3. hai, done follow. wahh, tak sangka sebaya. goog luck untuk PMR
    http://wanisukabercerita.blogspot.com/2012/12/segmen-tanya-dan-jawab-by-ya.html

    ReplyDelete
  4. Hi,balas kunjungan awak! Done follow :D

    ReplyDelete
  5. wahh ! banyak nye tag..huhuhu
    btw,nice blog awak!:)

    ReplyDelete
  6. done baca entry & follow :) nice belog :D

    ReplyDelete
  7. hai, dari segmen yang sama :) done follow. http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    jemput join segmen terbaru saya :)

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yg sama...done follow
    http://hudarazida85.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  9. Hello, datang usha dari segmen sama (: Dah follow awakk (:

    ReplyDelete
  10. hai dtg dari segmen yg same :) done follow. visit mine back? and follow? http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html thankyou!

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama , do follow me . done follow you :)
    http://budakkecik-comel.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  12. Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Waalaikumussalam. Hi, done baca entri awak. Suka baca entri ni. Jawapan kita lebih kurang lah wak. Tah tah kita twins tak? Hehehe.

    ReplyDelete
  15. Done follow, dari segmen yang sama . Follow back? :)


    http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama :3
    Dah follow... Jangan lupa follow balik ^^

    http://mydormlifeme.blogspot.com/2012/12/jgn-baca-post-ni.html

    ReplyDelete

Thanks for your comments :)

 
Template by Ain. Edited and design by Nadhirah. All rights reserved by Nadhirah