Wednesday, 5 December 2012

Dress and Domain giveaway


Kali ni nak cuba join GA from Amer Corner. You guys join lah jugak. :)

12 comments :

  1. http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. Jemput join Giveaway yang menarik !
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/hadis-rasulullah-giveaway.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-humairatul.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari giveaway yang sama :)

    ReplyDelete
  5. hi dear, done follow awak.. and gudluck too :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes dah join both of them. Thanks for inviting me. :)

      Delete
  7. JOIN SEKARANG . TUTUP BESOK HARI . HADIAH YANG MENANTI IALAH : Mug Comel , Felt Craft . Free Membership For 1Year , Tudung Bawal English Roses & byk lg . Jangan lepas peluang ini !

    http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/12/2012-giveaway-by-iraarina-izzahlt.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah join dear :) Tggu keputusan je sekarang. >.<

      Delete
  8. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete
  10. dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete

Thanks for your comments :)

 
Template by Ain. Edited and design by Nadhirah. All rights reserved by Nadhirah