Thursday, 29 November 2012

End Year Giveaway by FD

Hi and Assalamualaikum.


I've got an invitation from Sis FD to join her 4th segmen for this year. Thanks a lot! :)
You guys join lah jugak ye. Klik banner kat atas tu. Honestly, saya tak pernah dapat pun hadiah kalau join GA. Rasa macam dah serik dah, hukhuk. This is second time so hope sangat Kak FD pertimbangkanlah ye hehe. Nak rasa feeling macam mana dapat GA. =p

Saya dah ikut semua rules yang Kak FD bagi. =)
Hadiah yang saya nak ;

- Pashmina by Magnusite

Topup RM5 + Review blog + Bloglist kekal by Sue Pelik

Souvenir from Russia by Blog Aku Budak Biasa

Novel + Simple header + Cursor nama by Blog Cik Akma

Voucer from Pupel Liyana Shop

Lastly, saya nak sangat menang DOMAIN sponsored by Mr Hanzs Cheesecake sebab sebelum ni tak pernah dapat. Dan ni 1st time minta domain from GA. Hehe harap sangat ada rezeki. :)
Rasa macam susah je nak dapat GA ni sebab ramai peserta dan hadiah macam agak terhad. Sobsob! ='(

4 comments :

  1. PERHATIAN KEPADA PESERTA GIVEAWAY!!
    Ada penambahan sponsor / hadiah. Domain selama setahun untuk 2 orang pemenang.
    Kalau nak hadiah ni, baca entri ni. Kalau taknak, abaikan.
    http://www.fatindiana.com/2012/11/perhatian-kepada-peserta-giveaway-2.html

    *untuk yang betul-betul nak menang domain sahaja*

    FD sarankan awak listkan 5 hadiah atau lebih untuk lebih senang :)


    SENARAI PESERTA DAH KELUAR
    http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..dari GA yang sama..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/end-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  3. Jemput join giveaway ni :) + Rebut peluang untuk menang Maxi Dress !! :D
    http://faralalalala.blogspot.com/2012/11/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

    ReplyDelete
  4. Ada penambahan sponsor lagi.
    Sila like dan follow para sponsor ye
    http://www.fatindiana.com/2012/12/perhatian-kepada-peserta-giveaway-3.html

    ReplyDelete

Thanks for your comments :)

 
Template by Ain. Edited and design by Nadhirah. All rights reserved by Nadhirah